• Zowel basis- als herhalingscursussen bij u thuis, op de zaak of op een andere locatie
  •  Van individuele trainingen tot groepen (max ca. 12 personen)
  •  Maatwerk mogelijk qua tijden, programma-inhoud e.d.
  • Diplomering volgens First Aid Network of Oranje Kruis

Voor onze EHBO-cursussen werken wij, naast het bekende Oranje Kruis, met het First Aid Network, een relatief kleine, maar (inter)nationaal erkende organisatie die zich onderscheidt van de traditionele organisaties doordat zij vol inzet op praktische cursussen, aansluitend op de praktijk van de burgerhulpverlener. Haar slogan is niet voor niets “Training for Confidence“, iets waar wij volledig achter staan. Wij vallen u dan ook niet lastig met overbodige theorie of futiliteiten die in de EHBO-wereld vaak ingesleten zijn maar medisch gezien niet relevant zijn. Bij ons leert u wat u écht nodig heeft om goede en professionele eerste hulp te verlenen, praktisch en zonder poespas!

Het basis-aanbod staat hieronder, daarnaast is een maatwerk programma mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

  • Eerste hulp uitgebreid. Tweedaagse cursus waarin zeer uitgebreid geoefend wordt met allerhande scenario’s. Na afloop ontvangt de cursist het FAN-diploma “Eerste Hulp”.
  • Eerste hulp basis. Eéndaagse cursus waarin alle levensreddende handelingen uit de EHBO worden getraind, aangevuld met enkele veelvoorkomende ziektebeelden en het werken uit de EHBO-trommel bij alledaagse ongevallen. Na afloop ontvangt de cursist het FAN-diploma “Levensreddend Handelen”.
  • Losse modules en/of maatwerk programma. Hierin gaat het erom datgene te trainen wat voor u écht relevant is, zonder primair een specifiek type diploma na te streven. We stellen voor u een programma naar wens samen en kijken op welke wijze we dit kunnen certificeren.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen en/of informatie.